Автомобилен багажник за BMW E39.

Купе: седан.

Врати: 4.

Година: 1996-2000, 2001-2003.

Материал: правоъгълни стоманени греди с PVC покритие.

Начин на монтиране: използват се фабричните монтажни точки на покрива на автомобила.

Дължина на гредите: 120 см.

Товароносимост: 75 кг, освен ако производителят на автомобила не препоръчва по-малко.*

Цвят: черен.

Производител: AMOS-Полша.

Гаранция: 12 месеца.

Багажниците Коала на полската компания Amos се отличават с изключителна здравина и и прецизна изработка. Поцинкованите стоманени греди са достатъчно издръжливи, което Ви дава възможност да транспортирате различни неща от ежедневието и аксесоари като багажни кутии, велобагажници и др. Подходящи са за монтиране на автомобили без релси или улеи (канал, водосток) на покрива, като монтажните планки са съобразени за различните модели коли.

Аксесоарите за допълнителен монтаж, като багажници за велосипед, автобоксове и т.н. се захващат с традиционни скоби, с минимална ширина от 32 мм.
Изключително сигурен и лесен за поставяне багажник.
Цената е за комплект две греди.
 
*В инструкциите за експлоатация на вашият автомобил могат да бъдат указани данни за допустимото тегло. Ако в тях е указан по-малък размер на допустимо тегло на товара, трябва да се съобразите с него. Необходимо е да се отбележи, че ако ръководството на автомобила определя товар до 50 кг, в него ще е включено и теглото на самия багажник (около 5 кг) и евентуално теглото на различните аксесоари за закрепване (багажник за велосипед - около 3 кг.). Товарът трябва да се разпредели равномерно и центъра на тежестта му да бъде възможно най-ниско. Всякакви дълги предмети стърчащи от задната или предната част на колата трябва да се маркират в съответствие с приложимите разпоредби.
 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Багажник за BMW E39 седан - Koala

  • Производител: Amos
  • Модел: Koala Steel K-D
  • Наличност: В наличност
  • 144.0 лв


За поръчки, моля свържете се с нас: 0885 424 929