Автомобилен багажник за BMW E60.

Купе: комби.

Врати: 5.

Година: 2004-2009.

Материал: правоъгълни стоманени греди с PVC покритие.

Начин на монтиране: захващане за фабричния рейлинг на покрива на автомобила.

Дължина на гредите: 130 см.

Товароносимост: 75 кг, освен ако производителят на автомобила не препоръчва по-малко.*

Цвят: черен.

Производител: AMOS-Полша.

Гаранция: 12 месеца.

Багажниците NOWY на полската компания Amos се отличават с изключителна здравина и и прецизна изработка. Поцинкованите стоманени греди са достатъчно издръжливи, което Ви дава възможност да транспортирате различни неща от ежедневието и аксесоари като багажни кутии, велобагажници и др. Багажник NOWY е предназначен за автомобили със стандартни релси на покрива. Дръжките (ръкохватките) имат хубава, овална форма.

NOWY има защита против кражба, благодарение на използването на винт Allen, който е вгаден във всяка ръкохватка. Монтирането и демонтирането се прави със специален ключ, който е включен в комплекта.

Аксесоарите за допълнителен монтаж, като багажници за велосипед, автобоксове и т.н. се захващат с традиционни скоби, с минимална ширина от 32 мм.
Изключително сигурен и лесен за поставяне багажник.
Цената е за комплект две греди.
 

*В инструкциите за експлоатация на вашият автомобил могат да бъдат указани данни за допустимото тегло. Ако в тях е указан по-малък размер на допустимо тегло на товара, трябва да се съобразите с него. Необходимо е да се отбележи, че ако ръководството на автомобила определя товар до 50 кг, в него ще е включено и теглото на самия багажник (около 5 кг) и евентуално теглото на различните аксесоари за закрепване (багажник за велосипед - около 3 кг.). Товарът трябва да се разпредели равномерно и центъра на тежестта му да бъде възможно най-ниско. Всякакви дълги предмети стърчащи от задната или предната част на колата трябва да се маркират в съответствие с приложимите разпоредби.

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Багажник за BMW E60 комби - NOWY

  • Производител: Amos
  • Модел: NOWY Steel 1.3
  • Наличност: В наличност
  • 166.0 лв
  • 156.0 лв


За поръчки, моля свържете се с нас: 0885 424 929