Автомобилен багажник за Алфа Ромео 159.

Купе: седан.

Врати: 4.

Година: след 2005 г.

Материал: правоъгълни стоманени греди с PVC покритие.

Начин на монтиране: монтира се по традиционният начин в страни за покрива на автомобила .

Дължина на гредите: 120 см.

Товароносимост: 50 кг, освен ако производителят на автомобила не препоръчва по-малко.*

Цвят: черен.

Производител: AMOS-Полша.

Гаранция: 12 месеца.

Багажниците Tramp на полската компания Amos се отличават с изключителна здравина и и прецизна изработка. Поцинкованите стоманени греди са достатъчно издръжливи, което Ви дава възможност да транспортирате различни неща от ежедневието и аксесоари като багажни кутии, велобагажници и др. Подходящи са за монтиране на автомобили без улеи (канал, водосток) на покрива. 

Аксесоарите за допълнителен монтаж, като багажници за велосипед, автобоксове и т.н. се захващат с традиционни скоби, с минимална ширина от 32 мм.
Изключително сигурен и лесен за поставяне багажник.
Цената е за комплект 2 греди, без ключалки.
 
*В инструкциите за експлоатация на вашият автомобил могат да бъдат указани данни за допустимото тегло. Ако в тях е указан по-малък размер на допустимо тегло на товара, трябва да се съобразите с него. Необходимо е да се отбележи, че ако ръководството на автомобила определя товар до 50 кг, в него ще е включено и теглото на самия багажник (около 5 кг) и евентуално теглото на различните аксесоари за закрепване (багажник за велосипед - около 3 кг.). Товарът трябва да се разпредели равномерно и центъра на тежестта му да бъде възможно най-ниско. Всякакви дълги предмети стърчащи от задната или предната част на колата трябва да се маркират в съответствие с приложимите разпоредби.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Багажник за Alfa Romeo 159 седан - Tramp

  • Производител: Amos
  • Модел: AM-2
  • Наличност: В наличност
  • 132.0 лв
  • 130.0 лв


За поръчки, моля свържете се с нас: 0885 424 929