Багажник за автомобили с надлъжни греди по продължение на тавана.

Материал: правоъгълни стоманени греди обвити с PVC покритие.

Начин на монтиране: захващане за фабричните надлъжни релси на покрива на автомобила. Не е подходящ за интегрирани релси. 

Външната ширина между двете надлъжни греди не трябва да е по-голяма от 110 см.

Дължина на гредите: 119 см.

Товароносимост: 50 кг, освен ако производителят на автомобила не препоръчва по-малко.*

Цвят: черен.

Универсален багажник, който Ви дава възможност да транспортирате различни неща от ежедневието и аксесоари като багажни кутии, велобагажници и др. 

Аксесоарите за допълнителен монтаж, като багажници за велосипед, автобоксове и т.н. се захващат с традиционни скоби, с минимална ширина от 32 мм.
Багажникът се монтира и демонтира изключително лесно за не повече от няколко минути. Бързият демонтаж и съхранение на сигурно място ще Ви дадат спокойствие срещу евентуална кражба!
Цената е за комплект две греди.
 
*В инструкциите за експлоатация на вашият автомобил могат да бъдат указани данни за допустимото тегло. Ако в тях е указан по-малък размер на допустимо тегло на товара, трябва да се съобразите с него. Необходимо е да се отбележи, че ако ръководството на автомобила определя товар до 50 кг, в него ще е включено и теглото на самия багажник (около 5 кг) и евентуално теглото на различните аксесоари за закрепване (багажник за велосипед - около 3 кг.). Товарът трябва да се разпредели равномерно и центъра на тежестта му да бъде възможно най-ниско. Всякакви дълги предмети стърчащи от задната или предната част на колата трябва да се маркират в съответствие с приложимите разпоредби.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Багажник за автомобили с рейлинги

  • Производител: A-B
  • Модел: uni119
  • Наличност: В наличност
  • 45.0 лв


За поръчки, моля свържете се с нас: 0885 424 929

Етикети: напречни греди, напречен багажник, напречни релси