0878 50 50 72
Телефон за поръчки

Доставки

Всички налични стоки се доставят, чрез куриерска фирма "Еконт експрес" с наложен платеж и с опция за преглед на стоката.

AVTOBAGAJNIK.BG не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Веднага при доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на AVTOBAGAJNIK.BG. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, AVTOBAGAJNIK.BG не носи отговорност за тази стока.

При предаване на стоката потребителят/клиентът подписват придружаващите я документи. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването ѝ.