0878 50 50 72
Телефон за поръчки

Багажни системи Nordrive

Ново

Алуминиеви напречни греди Nordrive Kuma L 129см за стандартни релси
Алуминиеви напречни греди Nordrive Kuma L 129см за стандартни релси..
152.53 лв.
Ново

Алуминиеви напречни греди Nordrive Kuma M 122см за стандартни релси
Алуминиеви напречни греди Nordrive Kuma M 122см за стандартни релси..
119.62 лв.
Ново

Алуминиеви напречни греди Nordrive Kuma S 112см за стандартни релси
Алуминиеви напречни греди Nordrive Kuma S 112см за стандартни релси..
108.65 лв.
Ново

Алуминиеви напречни греди Nordrive Kuma XL 137см за стандартни релси
Алуминиеви напречни греди Nordrive Kuma XL 137см за стандартни релси..
163.11 лв.
Ново

Стоманени напречни греди Nordrive Club S 110см за стандартни релси
Стоманени напречни греди Nordrive Club S 110см за стандартни релси..
101.40 лв.
Ново

Стоманени напречни греди Nordrive Club XL 135см за стандартни релси
Стоманени напречни греди Nordrive Club XL 135см за стандартни релси..
122.95 лв.

Системи за монтаж на напречни греди Nordrive.

Системите за монтаж включват комплект напречни греди, основи за греди и монтажен кит.